3, 2, 1 …. comença un nou curs!

El proper dilluns iniciem amb nervis i il·lusió un nou curs.

Ja des del primer dia les activitats de l’AMPA no s’aturen i caldrà estar ben atent al calendari per no oblidar cap cita. 

El mateix dilluns 14 s’inicien els serveis de SAM (8 a 9h) i SAT (16:30 a 17h). Recordeu que si en voleu fer ús cal que ompliu els fulls d’inscripció i que els feu arribar a la Montse Puig  o bé els porteu el primer dia que feu ús dels serveis.

Els llibres socialitzats també es repartiran el primer dia d’escola. Aquest any s’han renovat gran part d’aquests llibres i s’ha dotat a les aules de primària de petites biblioteques amb vint llibres de lectura,

A les 16:30 h el racó de l’AMPA obrirà les portes per acollir les vostres preguntes i les inscripcions a les activitats extraescolars.  Hi ha moltes novetats a la proposta d’enguany.

La mateixa setmana, el dimecres 16, l’empresa Creaticnens oferirà una classe de prova de la nova extraescolar de robòtica. Aquell mateix dia podreu fer la inscripció.

Finalment, durant el mes de setembre us informarem de quan s’inicia la prova pilot del «Bus a Peu». Un projecte iniciat el curs passat i que veurem consolidar aquest.

Aprofitem per donar la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen al centre. Tindrem ocasió de conèixer-les durant la trobada de benvinguda que farem cap al mes d’octubre.

AH! i recordeu, la primera junta oberta de l’AMPA serà el primer dijous de mes, l’1 d’octubre a les 20 h.

Bona entrada de curs!