8 de maig, 100 anys de l’Escola

El primer dia de les celebracions del centenari va ser molt especial. Al matí­ els nens i nenes (i els pares:)) vàrem tenir una gran sorpresa en arribar a l’escola: ens esperaven els nous gegantons de l’escola, l’Anna i en Joan. Després, vàrem plantar una xicranda al bosquet. Un cop els pares vàrem marxar, els nens i nenes varen bufar les espelmes del Pastís del Cenentari i varen jugar a jocs «antics».

La tarda també va estar plena d’activitats. Es van inaugurar les tres exposicions que s’han fet en motiu del Centenari:»Escola de Bosc, cent anys d’Escola» (lloc: biblioteca); «Escola de Bosc: ahir i avui» (lloc: pavelló) i «Un recorregut per la història: 1914-2014» (lloc: Edifici de Primària). Pels que no hi vareu poder anar, estaran obertes fins a finals de curs de 15:30h a 17:00h.

Per últim va arribar el moment de l’acte de reconeixent dels 100 anys de l’Escola de Bosc i de les Escoles Municipals i que es va fer al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona on hi van participar tant la Directora del Centre com dos alumnes de l’Escola.