ACTA JUNTA OBERTA 6 d’octubre de 2016

junta-oberta061016

  1. Festa Benvinguda de P3

Es proposa que la data per a aquesta festa sigui el diumenge 6 de novembre. Es descarta el cap de setmana dels 22 i 23 d’octubre perquè és la Festa del Súper 3 i hi haurà massa moviment a prop de l’escola. Es canvia dissabte (dia habitual fins ara) per diumenge per donar la possibilitat a algunes famílies que no els va bé el dissabte, per motius  professionals, i que no poden assistir a les festes ja que, fins ara, sempre s’han fet en dissabte

Es recorda que és una festa per a totes les famílies del centre i per donar la benvinguda a totes les famílies noves (no només és per a les de P3). Es comenta que l’any passat hi van assistir poques famílies de P3. La delegada de P3 animarà les famílies de la seva classe a participar-hi. 

Tal com es va fer el curs passat, les famílies de P4 organitzaran l’esmorzar. Pel que fa als tallers i activitats seran les diferents comissions les que els organitzaran, tal i com es va fer l’any passat. Es fixa la setmana del 24 d’octubre per recollir les propostes de tallers que es faran.

Es proposa que la festa serveixi també per donar a conèixer la feina de l’AMPA i de les diferents comissions mitjançant cartells explicatius. 

S’organitzarà barbacoa per a qui vulgui quedar a dinar.Els tiquets que es vendran al Racó la setmana anterior. No hi haurà servei de bar, però es posaran cubells amb gel per posar les begudes que les famílies portin.

 

  1. Extraescolars

Abans de tot, se subratlla que la comissió d’Extraescolars necessitaria més persones per completar-la.

S’explica que aquest curs s’han ofert 14 activitats (1 més que el 2015-2016) i que hi ha 9 activitats confirmades. Hi ha 166 inscripcions, de les quals 56 són de piscina.

L’activitat de patinatge té un èxit molt gran amb 40 inscripcions (2 dies, 4 grups). Aquesta activitat començarà a les 16.20 per  donar més temps als nens per posar-se els patins i els pares hauran d’entrar a les 17.30 per ajudar-los a treure-se’ls. Es valora la possibilitat de poder guardar els patins a l’escola durant la setmana. Però s’hauria de trobar un espai prou gran i que es pogués tancar per un tema de responsabilitat de l’escola. S’intentarà trobar solucions.

Aquest curs, el preu de cada activitat ha pujat 0,80 euros/mes per cobrir l’activitat d’anglès, que era una mica més cara. Com que finalment aquesta activitat no ha sortit, hi ha un romanent de 100 euros mensuals aproximadament. Cal decidir com es gastaran aquests diners. Algunes opcions són les següents: tallers puntuals remunerats, material divers, fons per a suport a necessitats especials, pagar més hores a la persona que atén les famílies al racó de l’AMPA (Montse), etc.

Pel que fa l’activitat de robòtica, a partir de novembre es farà a l’escola. Es necessitaran portàtils en desús perquè l’escola no pot deixar el seu material, i per evitar que les responsables de l’activitat hagin de pujar amb tot el material. S’informarà les famílies del canvi de lloc de l’activitat i de la data.

Finalment es comenta que caldria un grup de treball per crear un protocol clar per donar suport i ajuts a nens amb necessitats especials.

 

  1. Casal d’estiu

S’explica que no s’ha fet valoració del casal d’estiu.

 

  1. Delegats/delegades

Es comunica que hi haurà una reunió dels delegats i delegades amb la Direcció del centre per explicar les seves tasques. Quan se sàpiga la data, se la comunicarà als delegats i delegades.

 

  1. Esmorzars de Sisè

Una mare ens comunica que els esmorzars de Sisè tornaran els dimecres a partir del 19 d’octubre

 

  1. Consell Escolar

S’informa que al novembre hi haurà eleccions al Consell Escolar per renovar 2 representants dels pares. Les candidatures es poden presentar fins al 7 de novembre i a finals d’aquell mateix mes se celebrarà la votació. Es molt important que es presentin més de 2 mares o pares per poder escollir ja que en cas que una plaça quedi vacant, si no hi ha més candidatures el sector famílies perdria representació. I es recalca que, per anar bé, una de les dues persones votades ha de pertànyer a la Comissió de Temps de Migdia.

 

  1. Places d’Orquestradel Poble-Sec del programa Integrasons

Es presenta molt ràpidament el projecte Integrasons. Es comenta que s’ofereixen diverses places per formar part de l’orquestra d’aquest projecte. Les persones interessades es poden posar en contacte amb la Direcció del Centre.