Acte de signatura del curs 2016-2017 ‘Barcelona Escoles + Sostenibles ‘

Directora con alumnos de 6 primaria

L’ Escola de Bosc de Montjuïc ha signat la seva renovació com escola  sostenible demostrant el seu compromís per a la sostenibilitat per a tres anys més

El passat 11 d’octubre de les 9:30 a les 11: 30 h es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte de signatura del programa ‘Barcelona Escoles + Sostenible’.

L’acte de signatura és el moment en el qual dóna la benvinguda als centres que inicien el seu camí cap a la sostenibilitat i alhora es reconeix l’esforç i el treball fet per tots aquells centres que comencen o renoven el seu pla triennal, com és el cas de la nostra Escola.

La nostra escola ha presentat un projecte sobre biodiversitat al pati que durant tres anys permetrà descobrir la fauna i flora que s’amaga darrera el nostre fantàstic pati.

Salon de Cent Ayuntamiento Barcelona

A l’acte hi havia convidats  els 19 centres que s’incorporaven aquest any i  els 46 que iniciaven o renovaven el projecte triennal.

Després d’una presentació a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, es vàren poder escolar les presentacions de l’alumnat de dues escoles i els joves d’un institut que van explicar procesos transformadors i d’èxit al seu entorn i al centre.

La nostra escola en ser veterana, va ser una de les 3 tres que va tenir l’oportunitat de fer una pregunta.

També vam gaudir amb el grup musical Xiula que va posar ritme i a un acte ple de Sorpreses.

En definitiva, va ser una arrencada de curs engrescadora, un felicitació als centres nouvinguts i un reconeixement als que han fet un pas més i continuen compromesos per tres anys més.

Per saber-ne més podeu consultar aqui el programa

Vista artistas evento Escolas Sostenibles

Més info en  Escoles+Sostenibles