arriba el casal d’estiu… i aquest any tenim dues propostes

Ja tenim les propostes de casal per aquest estiu, i  aquest any tenim dues propostes!!

El casal d’estiu «Fem un món més sostenible»per a nens de P3 fins a sisè, que organitzem conjuntament amb Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval, i que coordina Valors Projectes Educatius.

La xerrada de presentació serà el dimecres, 24 d’abril a les 16:45 h, a l’Escola de Bosc de Montjuïc.  (hi haurà servei d’acollida d’infants gratuït durant la sessió. Cal confirmar assistència responent aquest email)

Una nova oferta de casal, «Muntem el nostre casal» adreçat a nen@s de segon cicle de primària (4rt, 5è, 6è) com una alternativa als casals tradicionals, serà de petit format, (màxim 20 nens per torn), els propis participants escolliran i plantejaran (dins un marc  d’opcions)  el seu Casal. Aquest l’organitzem juntament amb Joan Xancó, mestre d’Educació primària amb més de 10 anys d’experiència i es coordina amb Valors Projectes Educatius. La xerrada de presentació serà dirigida als participants i pares el dijous, 25 d’abril a les 18:00 h, al Centre Cívic del sortidor.


Per als dos casals, les inscripcions s’iniciaran el proper 29 d’abril a partir de les 16:30 hi es podran fer tant presencialment al Racó de l’AMPA com online al web d’IPP Valors: inscripcions.somvalors.com amb el codi BOSC1010.

Podeu descarregar el tríptic descriptiu de cadascun dels casals a:

Anirem ampliant la informació al web!