Bus a peu 2016-17

El curs passat es va posar en marxa a l’escola el Bus a Peu, un projecte impulsat per l’AMPA en col·laboració amb l’Escola i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de promoure que els alumnes vinguin a l’escola a peu, en grups reduïts i acompanyats per pares i mares conductors voluntaris.

Cada itinerari de Bus a Peu és conduït per dos mares/pares voluntaris, que comencen el recorregut a la primera parada de l’itinerari corresponent, i acompanyen els alumnes inscrits fins a l’escola. La resta de dies, quan no fan de conductors, només cal que acompanyin l’alumne fins a la parada del seu itinerari en l’horari establert, on l’alumne s’afegeix al grup del bus a peu.

Els dos itineraris que tenim definits actualment són els següents:

Itinerari B: dilluns, dimarts, dimecres i divendres

  • Parada 1: c/Blai amb c/Blasco de Garay (8.35h)
  • Parada 2: Plaça Sortidor (8.40h)

Itinerari C: dimecres, dijous i divendres

  • Parada 1: c/Blai amb c/Salvà (8.35h)
  • Parada 2: c/ Salvà amb c/Magallanes (8.40h)

També existeix una proposta que encara no té prou usuaris, l’itinerari A, per les famílies que viviu a la zona d’Hostafrancs, Pl. Espanya, zona oest del Poble Sec (pl. Navas, Grec).

Si esteu interessats a participar en el projecte, cal que envieu un correu electrònic a l’AMPA responent a aquestes tres preguntes:  

  1. Esteu interessats en participar al bus a peu?  Nom i curs de l’alumne
  2. En cas afirmatiu, quin itinerari utilitzaríeu? Quins dies de la setmana?
  3. Quin dia/es de la setmana podríeu fer de “conductor/a” voluntari?

També podeu fer-ho omplint el formulari d’inscripció >>>. Un cop ple, porteu-lo al racó de l’AMPA o envieu-lo per correu electrònic a ampaescolaboscmontjuic@gmail.com

Si voleu saber més del bus a peu, podeu llegir tot el projecte i les accions realitzades al nostre web http://ampaescoladeboscmontjuic.org/bus-a-peu/