Com ens organitzem?

Els diferents projectes de l’AMPA els dinamitzen i lideren les comissions, petits grups de treball de pares i mares que s’encarreguen de treballar conjuntament amb l’escola per portar a terme grans projectes com ara la socialització dels llibres, la lluita contra les retallades i la LOMCE, el funcionament del temps de migdia, fent projectes per a nous espais de jocs i d’experimentació a l’escola o per editar la revista “Els secrets de la Nostra escola”.

S’ocupen de donar suport a les famílies del centre tot oferint un programa d’extraescolars, gestionant el casal d’estiu o col·laborant per aconseguir un “bus a peu” des del barri al centre.

També s’encarreguen de dinamitzar els moments de trobada entre les famílies, amb festes i xerrades.

Finalment, com a entitat associativa tenim unes obligacions fiscals i unes necessitats de comunicació que també són dinamitzades per diferents comissions.

Cada comissió té la seva pròpia dinàmica de treball: algunes es reuneixen presencialment i altres treballen sobretot online en funció de les necessitats dels seus components. Tothom pot trobar el seu lloc a l’AMPA.

Quines comissions té l’AMPA:

Comissions de treball conjunt Escola-AMPA

… treballant conjuntament amb l’equip docent per aconseguir una escola pública de qualitat:

  • fent possible el projecte de socialització de llibres i materials del Centre – Comissió Socialització>>
  • reivindicant una escola de qualitat, sense retallades i treballant per minimitzar l’efecte de les lleis que volen eliminar l’escola pública del mapa educatiuComissió Retallades>>>
  •  treballant per mantenir la qualitat del temps de migdia – Comissió Temps de migdia>>>
  • contribuint a la millora dels espais que fan servir els nostres fills/es dotant-los de més elements per al joc i la imaginació – Comissió Ambients>>>

Projectes de suport a les famílies

…per contribuir a la conciliació de la vida familiar i l’escolar, tot coordinant activitats que complementin el creixement personal dels nostres fills i filles.

Projectes cohesionadors

… buscant espais de trobada i formació de les famílies:

  •  organitzant festes on les famílies puguin trobar-se de manera distesa i agradable – Comissió Festes>>>
  •  programant xerrades sobre temes relacionats amb la criança i l’educació dels nostres fills – Comissió Cultural>>>

Comissions estructurals

… gestionant el dia a dia. Sense aquestes comissions l’AMPA no podria funcionar:

_____

Participa-hi activament i fes propostes!! Posa’t en contacte amb qualsevol comissió a través del correu de  l’AMPA, des d’on es redirigirà a la comissió pertinent:  ampaescolaboscmontjuic@gmail.com

 

Web de l'Associació de pares i mares de l´escola