Medi Ambient

 Cada vegada els mitjans de comunicació ens alerten amb més èmfasi sobre el nostre impacte en el medi ambient. Davant la gran tasca de protegir la natura i la Terra, sovint pensem que el nostre esforç no tindrà impacte.
De manera coordinada amb l’Escola, l’objectiu de la Comissió de medi ambient és la de conscienciar a les famílies del Bosc que cadascun dels gestos compten, cada esforç val la pena i que és el moment perquè tots protegim i cuidem el medi ambient.
A través de les xarrades, tallers i activitats volem crear una comunitat per compartir les coses que cadascú de nosaltres fem i així potenciar encara més els nostres esforços individuals.
Deixem els discursos i comencem a actuar ja per deixar als nostres fills un mon on viuran amb harmonia amb la Terra.
El nostre focus principal d’atenció és el plàstic. Intentarem compartir bones costums per reduir el consum de plàstic de les nostres vides, poc a poc. Cada vegada veiem més vídeos o llegim més articles que ens alerten sobre l’ús massiu del plàstic en la nostra societat. Si mires al teu voltant, estem envoltats de plàstic: al supermercat és molt difícil comprar alguna cosa que no vingui embolicada en plàstic, en qualsevol botiga ens donen una bossa de plàstic, moltes vegades d’ús innecessari.
A part del gran perjudici que estem causant al medi ambient, ens adverteixen també sobre el perill que representa per a la nostra salut i la dels animals, ja que aquests plàstics triguen molt a destruir-se. Per això des de l’AMPA hem decidit posar el nostre granet de sorra mitjançant el lloguer de gots.
Les nostres accions estaran dirigides als nens i les nenes durant les festes, el temps de migdia, però també pels pares i mares.
Si heu de fer una festa d’aniversari dels vostres fills o amb amics podreu llogar els gots de l’AMPA en lloc de comprar gots de plàstic que tindran un sol ús. Esteu interessats, feu click en aquest enllaç :
De moment, aquest servei de préstec és només per als gots. Ens agradaria també fer-ho extensiu a plats i coberts. Si en teniu a casa que ja no els feu servir, els podeu donar a l’AMPA perquè segueixin tenint vida.

La forma más fácil de no enfermar es cuidando la salud
La forma más fácil de evitar la contaminación es evitar la producción de más basura.

Altres notícies sobre la comissió >>

_________________________________________

Si esteu interessat en formar part de la comissió o ens voleu fer arribar propostes, escriviu-nos a:
ampaescolaboscmontjuic@gmail.com

Web de l'Associació de pares i mares de l´escola