CURS 2015-16: Extraescolars

Ja tenim la nova programació d’extraescolars 2015-16 que hem dissenyat conjuntament amb l’empresa  IPP Lleure Esport  a partir de les propostes que les families ens feu arribar durant el curs o mitjançant l’enquesta de valoració.

Podeu descarregar el fulletó de les proposta extraescolars amb IPP Lleure Esport aquí >>>

Algunes novetats d’aquest curs

Robòtica i programació

Aquest curs iniciem una nova activitat externaRobòtica i programació. Hem fet un acord de col·laboració amb l’empresa Creaticnens, de nova creació,  que ofereix cursos d’extraescolars de Robòtica i programació per a nens d’entre 6 i 12 anys i ESO al seu centre al barri del Raval.
Des de Creaticnens ens ofereixen una proposta especial per als alumnes de la nostra escola, amb condicions econòmiques molt interessants. Així els grups, preus i horaris d’aquesta proposta són:
  • INICIACIÓ A LA ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ, per a nens/es de 1r a 3r.
  • ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ, per a nens i nenes de 4rt a 6è.
 Podeu descarregar la seva proposta a aquest enllaç >>> . També podeu visitar la pàgina www.creaticnens.com.
Les inscripcions seran a partir del 16 de setembre.
Si teniu ganes de conèixer més a fons com són les activitats que proposen Creaticnens, el proper 16 de setembre a les 17h ens faran una demostració a la seva seu del barri del Raval (Carrer Sant Ramon, 6). 

Futbol Sala

Com haureu comprovat, enguany doblem els dies d’entrenament de Fubtol Sala per a la franja de 4art a 6è ja que hem volgut donar l’opció de jugar també una petita lligueta amb altres centres. Si sorgeix un equip de mínim 8 nens es podrà dur a terme la fòrmula proposada. Segueix, però, l’opció de fer entrenament únicament un sol dia, i en aquest cas seria els dimarts.
més informació

Hoquei

Tornem a oferir el que fa uns anys havia estat l’esport més emblemàtic de l’escola: el Hoquei.

Expressió corporal i Companyia teatral

Degut a la bona acollida de l’activitat de Teatre del curs passat, la Sonia conduirà també expressió corporal per als més petits de la casa i una novetat destacable: La creació de la COMPANYIA TEATRAL DEL BOSC, per a nenes i nens de 4art, 5è i 6è, que treballaran tècniques actorals. Ajudarem als nois i noies a desinhibir-se, a guanyar confiança a l’hora de parlar en públic i a perdre la vergonya d’expressar-se, però sempre usant el teatre com a mitjà i amb l’objectiu d’assajar i representar en públic una obra de teatre a final de curs.
Més informació Teatre

Cinema i fotografia

Una nova proposta pensada per a ments creatives que vulguin introduir-se al món del cinema i la fotografia des d’un punt de vista pràctic. Més informació Cinema i fotografia

Noves condicions d’inscripció a l’extraescolar Piscina

Després de diferents negociacions amb l’empresa que gestiona les Piscines Bernat Picornell, finalment aquest any hem pogut millorar les condicions d’inscripció a la piscina. Així els alumnes es podran donar de baixa en finalitzar un trimestre si no estan satisfets de la proposta i també hi haurà un període de prova de 15 dies pels més petits (P3).

I la música?

Per últim, comentar-vos que hem valorat posar extraescolars musicals en l’oferta, però  ho hem desestimat, considerem que l’escola treballa la música a nivell curricular i al barri  hi ha diverses ofertes a preus raonables, entre elles amb relació amb AMPA disposeu tant de Xamfra, centre de música i escena, (http://xamfra.net/) com el projecte ARCA d’una mare de l’escola  https://ca-es.facebook.com/associacioarca

 

Més sobre les extraescolars 2015-16 >>>