EXTRAESCOLARS 2013-2014

El proper 25 de setembre s’inicia el període d’inscripció per a les extraescolars d’aquest any. Per facilitar el període d’inscripció aquest any també ho podeu fer omplint aquesta inscripció telemàtica extraescolars 2013-2014 i enviant-la al correu electrònic de l’AMPA (ampaboscdemontjuic@gmail.com o)  abans del 27 de setembre.

Per aquest curs tenim algunes novetats. S’ofereixen tres noves propostes i es mantenen pràcticament les mateixes que el curs anterior.

Com a novetats tenim MULTIESPORT , PERCUSSIÓ  i MUSICAL THEATRE. Tres  propostes de caire força diferent. La primera té com objectiu apropar el món de l’esport  als infants d’educació infantil i cicle inicial de primària. Per fer-ho durant tot el curs els nois i noies aniran coneixent diferent disciplines esportives. La segona novetat del curs, percussió, està pensada com una activitat que fomenta la sensibilitat vers la capacitat que tots tenim per la música. Continuant amb la línia engegada el curs passat, oferim una nova extraescolar en anglès: Musical Theatre, on s’introduirà l’anglès a través dels jocs d’expressió i de la interpretació teatral.

Respecte les activitats que es mantenen del curs passat, FUTBOL presenta una novetat. Aquest any  s’inscriurà l’equip a una lligueta escolar.

Relacionat també amb les activitats esportives informar-vos que s hi ha un cost afegit de 4,5€ anuals en concepte d’assegurança obligatòria. Aquest import no es paga per activitat sinó per nen/a. Tant és si la criatura fa una o tres activitats esportives, amb els 4,5€ queda assegurada independentment del número d’activitats esportives que faci.

Des de l’AMPA creiem que les activitats extraescolars són una bona eina perquè els infants es diverteixin i relacionin amb els companys, alhora que ajuden les famílies a conciliar la vida familiar i laboral. És per això que, encara que la nostra escola és petita, l’oferim un gran ventall perquè tots els nens i nenes hi trobin una activitat al seu gust.

Podeu veure una descripció de totes les propostes a l’apartat EXTRAESCOLARS del WEB o bé descarregant els següents documents:

Resum Extraescolars

Extraescolars 2013-2014

inscripció telemàtica extraescolars 2013-2014