Extraescolars 2016-17

Ja tenim la programació de les extraescolars a punt!

Podeu veure el llistat de les propostes d’enguany i la seva descripció al següent enllaç >>

Com a novetat trobareu:

  • Escacs (1r a 6è), el conductor serà en Joan Xancó, conegut al barri per les seves classes d’escacs amb el Club Comtal al centre cívic El Sortidor.
  • Danzarte (P4 a 1r), conduïda per la Virginia Saura, educadora, formadora i també mare de l’escola. Danzarte proposa un espai vivencial, lúdic, emocional i creatiu a través del moviment i la dansa, on descobrirem noves formes d’expressar-nos i relacionar-nos.
  • Bàsquet (1r a 6è),  afegim aquesta activitat esportiva que fomenta el joc en equip.
  • English time! (1r a 6è), una activitat conduïda per l’empresa Word Wise Academy amb professors nadius que combina diverses activitats basades en jocs, cançons, manualitats, dansa… on l’anglès serà la llengua vehicular. I per als més grans, es reforçarà l’aprenentatge de la llengua amb dinàmiques comunicatives i «jocs de rol».
  • Patinatge (P5 a 6è), recuperem aquesta proposta que es va oferir anys anteriors.

La inscripció per aquestes i per la resta de les propostes es podrà fer online (a través de l’aplicatiu inscripcions.somvalors.com ) o presencialment al Racó de l’AMPA, a partir de dimarts 13 de setembre.

Finalment, aquest curs l’empresa Creaticnens també oferirà aquest curs l’extraescolar de robòtica.  Per a inscriure’s a aquesta activitat caldrà omplir el  següent formulari >>>

Més informació sobre les extraescolars >>>