La prova pilot del bus a peu, tot un èxit! Si no participes, encara hi ets a temps: apunta’t

Al llarg del primer trimestre d’aquest curs s’ha posat en marxa el Bus a peu de la nostra escola, amb 27 nenes i nenes inscrits en dues línies o itineraris (el B i el C). No s’ha pogut posar en marxa l’itinerari de la línia A, que passava per la zona Fonts Màgiques-Grec, per manca d’inscrits.
Iniciar el projecte ha necessitat d’uns mesos, però un cop en marxa ha funcionat  a la perfecció a la primera! Moltes gràcies a les families que hi participen, sense elles,  i la seva dedicació com voluntaris/es,  no hauria estat possible!

 Podeu veure els itineraris que hem fet servir al següent mapa:

I si us voleu fer una idea de com va… el millor….les fotos:
Un cop  finalitzat el període de prova, s’obre un nou termini de pre-inscripció per les famílies interessades. Per inscriure-us heu d’emplenar el formulari:  Bus a peu – noves inscripcions,  i portar-lo al racó de l’AMPA. Teniu temps fins a dijous dia 11 de febrer.
Recordeu que es poden inscriure l’alumnat de primària i P5. Es podrà utilitzar el servei del Bus a peu tants dies com es vulgui, però caldrà inscriure’s prèviament i a més, s’han de garantir unes ràtios determinades d’adults/nens per a cada dia i itinerari. Si hi ha noves inscripcions, es possible que alguns dels itineraris que ara no funcionen tots els dies, es puguin ampliar.