On ens porta la LOMCE? Dimarts 2, xerrada oberta al CC El Sortidor

xerrada-LOMCE_P
On ens porta la LOMCE?
Dimarts 2 de desembre  – 18h –  Centre Cívic El Sortidor
Des de l’AMPA creiem que és molt important que les famílies tinguem el màxim d’informació referent el sistema d’educació que estan rebent els nostres fills i filles.
És per aquest motiu que hem organitzat una xerrada informativa sobre els principals aspectes i repercussions de la LOMCE (La nova llei d’Educació), i també sobre les iniciatives que s’estan duent a terme per part de les famílies de diversos centres educatius de Catalunya per fer-hi front.
La xerrada anirà a càrrec de l’Andrés Encinas, vocal de la junta de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya) i la Núria Marrón, impulsora de la XEI (Xarxa d’Escoles Insubmisses).
La Xerrada es farà al Centre Cívic El Sortidor i està oberta a famílies, professorat i tothom qui hi estigui interessat. Per facilitar l’assistència als pares i mares hi haurà servei de guarderia al mateix centre cívic.
«Estem disposats a acceptar que milers d’alumnes siguin expulsats del sistema obligatori?
«Estem disposats a acceptar que dinamitin el model d’immersió lingüística?
«Estem disposats a acceptar que les famílies no tinguin veu ni vot en la presa de decisions dels centres?
«Estem disposats a acceptar que a secundària segreguin els alumnes entre «llestos i tontos»?
«Estem disposats a acceptar que les escoles del mateix barri competim entre nosaltres pels resultats acadèmics i els recursos econòmics?
«Estem disposats a acceptar que la religió catòlica torni a ocupar un lloc central?