PROJECTE SORRAL

El «Projecte Sorral» neix el curs 2014-15 dins la comissió Ambients. L’objectiu és dotar de materials nous al sorral d’infantil i la creació d’un nou sorral amb diferents materials al pati de primària. Volem que sigui un projecte on participi gran part de la comunitat educativa del centre.

Què hem fet?

Setembre 2014- gener 2015

Disseny de la proposta i reunions de coordinació amb la direcció del centre.

Febrer 2015: recollida de materials

Estem recollint materials per enriquir el joc al sorral del Pati Barrufets: coberts de fusta, plats i gots de fusta, bambú o resina, morters de fusta, coladors i embuts de plàstic o metàl·lics, petxines, taps de suro i qualsevol altre material que penseu pugui anar bé!

Hi ha un contenidor per a la recollida d’aquests materials al Racó de l’AMPA i un altre a l’entrada de les classes d’Infantil.

Què ens queda?

Primera fase de construcció sorral Infantil: Està previst que durant el mes de març es faci la primera fase de la construcció del sorral al Pati de Primària. També finalitzarà la recollida de materials pel d’infantil, que es col·locaran aquell mateix dia al sorral.

Recollida d’idees per al sorral i tallers de construcció de nous materials:  La «Festa de la Primavera» d’enguany, 21 de març, tindrà com a centre d’interès aquests nous espais  i els tallers que es facin giraran al voltant d’aquest projecte. També es recolliran les propostes dels nens/es i pares i mares sobre aquest i altres projectes.

Valoració de les propostes.

Finalització del projecte sorrals i inici del treball amb les noves propostes.

Web de l'Associació de pares i mares de l´escola