Resultat de les enquestes del Bus a Peu

El projecte Bus a peu continua el seu trajecte. Aquí teniu les  últimes informacions i les properes accions que han de permetre poder iniciar-lo el proper curs. De moment ja tenim els resultats de les enquestes i un calendari de les properes accions.

Resultats de l’enquesta
Podeu descarregar el resultat de l’enquesta sobre el projecte del Bus a peu, a la que van contestar 76 famílies de l’escola des de P3 fins a 6è de primària, des d’aquest enllaç >>>
Veureu que al final del document hem recollit també totes les peticions de millora dels recorreguts, que adreçarem a l’Ajuntament de Barcelona.
Donada la bona acollida del projecte per part de les famílies, ja que gairebé el 82% de les enquestades s’ha mostrat interessada, així com la implicació de l’escola i el mateix Ajuntament (tant el Districte de Sants-Monjuïc, com l’IMEB), a principis de maig vam fer una reunió conjunta per començar a posar fill a  l’agulla.I com continuem? 

La idea és que eBus a peu comenci a funcionar el proper curs escolar 2015-16 i si hi ha temps, fer una prova pilot abans no acabi aquest curs. Inicialment s’obrirà a tot primària, amb la  possibilitat d’incloure germans de P5.En aquest sentit, i com és necessària la implicació de tots per dur a terme aquesta iniciativa -especialment la de les famílies-, necessitem conèixer  quants pares i mares participarien com a voluntaris (conductors) i quantes famílies inscriurien els seus fills/es.  Per poder utilitzar el Bus a peu caldrà estar-hi inscrit prèviament i es pot fer servir tants dies com es vulgui, però s’ha de garantir una ràtio determinada d’adults/nens per a cada dia i itinerari.Per això  els propers dies trobareu una carta a la motxilla dels vostres fills que haureu de tornar emplenada si voleu participar. Quan tinguem el llistat complet us convocarem a tots (voluntaris i famílies usuàries) a una reunió conjunta amb els tècnics de l’Ajuntament,  a la que convidarem també una escola on ja funciona el Bus a peu, i en la que es farà una proposta d’itineraris i s’elaborarà el decàleg de funcionament del Bus a peu (normes d’ús, graella de torns, etc.).