Llibres de text 2015-16

Llistat de llibres curs a curs

El claustre de la nostra escola ja ha decidit amb quins llibres continuaran treballant. Us podeu descarregar el llistat de llibres que cal comprar per cada nivell aquí.

Veureu que a partir de 3r, el llistat és més curt ja que la majoria de llibres estan socialitzats.

Els llibres no socialitzats, menys els de l’editorial Teide, els podeu demanar a la papereria del barri NU&CA al carrer Roser 5 . Aquesta botiga ens ha fet un parell d’ofertes molt interessants:

  • A partir del 23 de juny, podreu anar-hi a comprar els llibres.
  • Del 23 de juny fins al 4 de juliol us faran un descompte del 5% en el total de la vostra compra.
  • Si alguna família no pot fer el pagament total dels llibres podrà comprar-los en quotes. Per a la gent que ho faci d’aquesta manera, no hi haurà cap descompte encara que hi vagi al període del descompte.

Les famílies que no vulguin comprar els llibres en aquesta botiga, hauran de buscar-los i encarregar-los pel seu compte.

Llibres socialitzats (3r a 6è)

Com es gestiona aquest curs la socialització?

El curs vinent es renovarà gran part dels llibres socialitzats: 3 llibres per nen, de 3er a 6é. Aquesta compra ha motivada per l’estat dels llibres, la majoria amb 4 anys d’ús però sobretot pels canvis que genera l’aplicació de la  LOMCE.

Aquest any, doncs, es compraran: els llibres de castellà, català i matemàtiques pels nens de 3er a 6è, i llibres de lectura per a cada classe.Respecte a l’assignatura de Medi (que per a la LOMCE ha tornat a separar-se en Medi Natural i Medi Social), cal dir que no es compraran llibres ja que a l’escola es treballarà el temari d’aquesta assignatura a través de Projectes i amb fotocòpies (l’escola vol continuar tractant aquesta assignatura sense la separació esmentada).

Quan es podran recollir els llibres?

Aquest any el repartiment de llibres es farà el primer dia d’escola. Inicialment estava previst fer-ho com altres anys, uns dies abans, però donat que tot són llibres nous, s’ha decidit fer un canvi de sistema. Així, el folrat el faran els nens i nenes a l’aula.

NOVETATS  per als cursos de P3 a 2on

Aquest any els llibre de l’editorial Teide es poden demanar a través de l’AMPA amb un important descompte.

Degut a que tots els llibres de 3er a 6é es compraran a l’Editorial Teide, la mateixa editorial ha ofert un descompte del 25% pels llibres de matemàtiques que es faran servir des de P3 fins a 2on. La carpeta de matemàtiques de P3, P4 i P5 el preu a Teide és de 20.63 euros i els llibres de matemàtiques de 1er i 2on el preu a Teide és de 28,08 euros).

Com demanar-los?  Abans del 30 de juny cal….

a. Enviar un mail al correu de l’AMPA ampaescolaboscmontjuic@gmail.com fent l’encàrrec de la carpeta o llibre de matemàtiques dient el nom del nen i el curs que farà.

b. Fer un ingrés al compte de l’AMPA ES44 3025 0001 12 1433398776 especificant al concepte, el nom del nen i el curs que farà l’any que ve.

c. Recollir els llibres el dia 8 de setembre (mateix dia que socialització)

Esperem que tots aquests canvis siguin profitosos per a tothom, comptem amb la vostra participació i qualsevol dubte o suggeriment, el podeu fer al correu de l’AMPA.

Web de l'Associació de pares i mares de l´escola