Llibres de text 2016-17

Recordeu que a l’escola disposen de dos classes de llibres:  els no socialitzats (a tots els cursos n’hi ha) i els socialitzats, que tenen els cursos de 1r a 6è en diferents quantitats.

Com aconseguir els llibres NO socialitzats

Descarrega la llista de llibres NO socialitzats 2016-17>>>

Desprès de la bona valoració que va tenir col·laborar amb la papereria Nu&Ca (carrer Roser 5) hem decidit repetir l’experiència. Aquesta llibreria tindrà, a partir del 27 de juny,  preparats tots els lots de llibres per cada classe, al mateix preu que per exemple  l’ ABACUS. A més , aquesta botiga ens ha fet un parell d’ofertes molt interessants:

  • Del 27 fins al 3 de juliol tindreu un descompte del 5% en el total de la vostra compra
  • Si alguna família no pot fer el pagament total dels llibres podrà comprar-los en quotes. Per a la gent que ho faci d’aquesta manera, no hi haurà cap descompte encara que hi vagi al període del descompte.

Intenteu fer les compres aviat perquè des de l’agost, els llibres que no s’hagin venut, s’hauran de tornar a les editorials i resulta més complicat poder aconseguir-los..

I els llibres socialitzats?

El primer dia de curs, tots els nens i nenes rebran els lot de llibres socialitzats, ja revisats i preparats pel seu ús.

Alhora, també a principis de curs, l’Escola passarà el rebut de la quota de socialització que s’ha establert per aquest 2016-17 en 5€ per a 1r i 2n i en  25 € per a 3r a 6è .

Com a novetat pel proper curs, es canvia el sistema de revisió final de llibres que abans feien famílies voluntàries. S’ha acordat amb l’escola que siguin les  famílies de 4rt  les responsables de fer la última repassada als llibres per veure quants folres s’han de substituir i si algun llibre està massa malmès per tornar-lo a fer servir.

Qualsevol dubte o suggeriment, el podeu fer al correu de l’AMPA.- ampaescolaboscmontjuic@gmail.

Web de l'Associació de pares i mares de l´escola