XOCOLATADA SOLIDARIA 9 de febrer a partir de les 16.30

 

Sabeu que…?

El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL.

  • Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya
  • El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar.
  • Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.
  • Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar-los comercialment.
  • La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.
  • L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

I són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera «dolça i senzilla» d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta de participar, en una XOCOLATADA SOLIDÀRIA amb la qual alumnes del centre, familiars, amics i la comunitat educativa comparteixin un berenar solidari i contribueixin a fer que la investigació continuï endavant; alhora que es fomenta la participació i la solidaritat, es recolliran fons per continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp d’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital.

Si us agrada la idea i esteu interessats a col·laborar esperem la vostra solidaritat el proper 9 de febrer a partir de les 16.30h al Pati de l’Escola.

Esperem comptar amb vosaltres!

Necessitem voluntaris i voluntàries per servir la xocolatada i per recollir

 

Gràcies per endavant

AMPA ESCOLA BOSC MONTJUÏC